VG Software

VG Orderregistratie is een orderregistratie-app waarmee telefonische bestellingen direct als order in SnelStart kunnen worden geboekt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het klanten- en artikelenbestand vanuit SnelStart.

Hoe werkt de koppeling?

Via de software van VG kun je de koppeling met SnelStart aanvragen. Hiervoor gebruik je de applicatie VG Orderregistratie. Neem voor meer informatie contact op met VG Software.

Voordelen

  • Snelheid
  • Fout vermindering
  • Overzicht
  • Gemak
  • Kostenbesparing

Kosten koppeling / proefperiode

Neem contact op met VG Software voor meer informatie.

Interesse in deze koppeling?

Bij problemen of vragen kun je vanuit contact opnemen met VG Software door te mailen naar info@vgsoftware.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over VG Software

Wij zijn VG Software, voortgekomen uit VG Automatisering, gespecialiseerd in software in de brede zijn van het woord. We zijn bekend met diverse soorten financieel-administratieve softwarepakketten en kunnen klanten adviseren, en ondersteunen bij het gebruik van diverse softwarepakketten.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Projectadministratie

Branche

Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?