TriFact 365

TriFact 365 is dé cloudoplossing voor realtime digitale factuurverwerking van bonnetjes, inkoop- en verkoopfacturen in verschillende bestandsformaten (papier, UBL of PDF). Het is een universeel aanleverportaal voor alle boekingsdocumenten die met de administratie te maken hebben. Met uitgebreide autorisatiewerkstromen en inclusief handige mobiele app. Alle functionaliteiten en gebruikers zijn gratis.

Hoe werkt de koppeling?

Met TriFact maak je minder fouten door de automatische factuurverwerking. Gegevens op facturen worden automatisch gecontroleerd en vergeleken met de gegevens uit de database. Dubbele facturen worden eruit gefilterd. Ook is er een snelle visuele controle mogelijk van IBAN-nummers, handig voor controle van betalingen.

Het management heeft met TriFact direct inzicht in de status van een factuur. Afhankelijk van de toegekende rechten kun je als gebruiker ook meekijken in de factuurstroom. Hierdoor worden alle openstaande handelingen bewaakt.

Voordelen

  • Bespaar tijd en geld door factuurverwerking te automatiseren.
  • Eenvoudig in gebruik.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor autorisatie.
  • On-the-go uploaden en autoriseren met de mobiele app.
  • Alle functionaliteiten en gebruikers zijn gratis.
  • Gratis support.

Interesse in deze koppeling?

Vragen? Stuur een e-mail naar sales@trifact365.nl of bel 033-7999600.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over TriFact 365

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf. Vol passie als het gaat om klanten en technologie. In ons DNA zit ‘Servicegerichtheid’, ‘Vernieuwing’ en ‘Vertrouwen’. We ontwikkelen innovatieve software voor de zakelijke markt. Onze cloudsoftware is geschikt voor vrijwel iedere organisatie. Dit klinkt misschien erg ambitieus, maar we hebben werkelijk klanten in alle groottes en branches. Van MKB bedrijven tot multionationals, van kleine stichtingen tot ziekenhuizen en van de boekhouder op de hoek tot de grootste internationale accountantskantoren.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig Facturatie

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?