Tribe CRM

Tribe CRM is een geavanceerd alles-in-een CRM-platform ontwikkeld op basis van een unieke architectuur. Hierdoor kun jij realtime samenwerken, pas je standaard modules in een paar klikken aan en creëer je zelfs eigen modules, zonder ook maar één regel code.

Hoe werkt de koppeling?

Door in SnelStart Web de koppeling met Tribe CRM te activeren.

Dankzij de integratie met SnelStart worden relaties in twee richtingen gesynchroniseerd en facturen direct geboekt in de administratie. Daarnaast wordt de betaalstatus automatisch bijgewerkt in Tribe CRM.

Voordelen

  • Relaties synchroon tussen beide omgevingen, nooit meer dubbel invoeren.
  • Facturen automatisch verwerkt tot boekingen in SnelStart zonder handmatige acties.
  • Betaalde facturen bijgewerkt in Tribe CRM zodat een actueel beeld van openstaande posten ontstaat.

Kosten koppeling / proefperiode

Je kunt het programma 14 dagen gratis proberen.

Interesse in deze koppeling?

Onbeperkte support ondersteuning door de helpdesk van Tribe CRM. Voor vragen kun je contact opnemen via support@tribecrm.nl of bellen met 088 - 7751300. Daarnaast kun je gebruikmaken van de community t.b.v. informatie en best practices.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Tribe CRM

Bij Tribe werken slimme en gedreven mensen met één gezamenlijk doel voor ogen; jou elke dag de beste en meest prettige werkbeleving geven met het krachtigste CRM-platform ooit. Zodat jij met Tribe een duurzame bijdrage kunt leveren aan het succes van jouw organisatie. Dat is onze passie. En die willen wij graag met jou delen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?