TimeWriter

TimeWriter is hét systeem voor urenverantwoording en facturering, maar ook voor budgetbewaking en verlofregistratie. Het pakket is van hoge kwaliteit en compleet, maar toch eenvoudig in gebruik en niet duur. TimeWriter functioneert als een digitale urenstaat en vervangt hiermee de traditionele timesheet of prikklok. Zo heb je inzicht in tijd en geld en kun je de juiste beslissingen nemen. Eenvoudig en snel, maar correct.

Hoe werkt de koppeling?

Koppel nu aan SnelStart en alle gegevens worden automatisch in je administratie overgenomen. Dat scheelt veel handmatig werk en dus tijd!

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk, binnen een dag kan iedereen aan de slag.
  • Krachtige rapportages, jouw rapportages in elke gewenste vorm.
  • Compleet, urenregistratie, budgetten, verlof en facturering.
  • Flexibel, van enkele gebruikers tot een groot bedrijf, tegen een scherpe prijs.
  • Eenvoudig, makkelijk te installeren, eenvoudig te onderhouden.

Interesse in deze koppeling?

Vragen? Neem dan contact op met TimeWriter via telefoonnummer 088-0011800 of info@xso.nl.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over xBase Software Ontwikkeling (XSO)

XSO, een afkorting voor xBase Software Ontwikkeling, werd in 1995 opgericht door Rinse Lemstra. Hij vond toen al dat veel toepassingen veel simpeler kon. Samen met zijn collega’s Pieter en Olaf werkte hij hard aan het ontwikkelen van boekhoudprogramma TimeWriter en Stip-t.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Urenregistratie

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?