TimeStone

Timestone is gebruiksvriendelijke urenregistratie- en facturatiesoftware voor accountants in de cloud. Met deze koppeling worden klanten gesynchroniseert en verkoopfacturen automatisch geboekt.

Hoe werkt de koppeling?

Ga in Timestone naar Instellingen -> Boekhoudkoppeling en selecteer SnelStart. Met de knop 'Koppel' wordt je via een webhook automatisch gekoppeld.

Voordelen

  • Soepel uren invoeren
  • Flexibel factureren
  • Regie-facturen en vaste prijsafspraken
  • Voorschotten beheren
  • Elke tariefstructuur mogelijk
  • Koppeling met SnelStart

Kosten koppeling / proefperiode

Een koppeling met SnelStart is voor Timestone gebruikers gratis inbegrepen.

Interesse in deze koppeling?

Klanten van Timestone krijgen een persoonlijke onboarding. Bij problemen in te toekomst kunnen ze contact opnemen met onze helpdesk via e-mail: info@timestone.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over TimeStone

Onze missie? De makkelijkste manier voor het registreren van uren en de meest flexibele manier voor het opstellen van facturen. Dat bieden wij met onze software die specifiek voor én door accountants gemaakt is. We staan voor betrouwbaarheid, stabiliteit, efficiëntie en gebruikersgemak. In onze visie gebruikt elk gerenommeerd accountants-en administratiekantoor Timestone software.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Urenregistratie Facturatie

Branche

Accountancy

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?