TimeMate

Het bijhouden van je gewerkte uren kan onoverzichtelijk en tijdrovend zijn. De koppeling tussen TimeMate en SnelStart maakt het makkelijk. Door TimeMate te koppelen met je administratie in SnelStart zijn je uren gelijk goed geregistreerd. Met TimeMate is jouw eigen agenda de basis voor de urenregistratie. Uren en afspraken handmatig overnemen vanuit je agenda is niet meer nodig en werkbonnen worden gekoppeld met je administratie, zodat je facturen snel klaar zijn.

Voordelen

  • Snel uren geregistreerd
  • Werkbonnen aanpassen op basis van de TimeMate uren
  • Geen dubbele handelingen moeten uitvoeren
  • Werkbonnen direct in Snelstart

Kosten koppeling / proefperiode

Deze integratie kan kosteloos gebruikt worden met een online administratie.

Interesse in deze koppeling?

Vragen? E-mail naar info@jitso.nl of bel: 06 30 86 43 14.

Koppel direct je administratie

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over TimeMate

Met TimeMate besparen medewerkers administratietijd en hebben ze meer tijd over om voor je klanten te werken. TimeMate maakt slimme koppelingen met boekhoudprogramma’s en agenda’s zodat losse papieren niet meer nodig zijn.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Urenregistratie

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?