Tessa

Ik ben Tessa en ik help je met het organiseren van je urenregistratie, planning, offertes, facturen, relatiebeheer en nog veel meer! De combinatie van het gebruiksvriendelijke webportaal voor kantoorpersoneel en de handige app voor de mensen op de werkvloer heeft voor de eindgebruikers eindeloze voordelen.

Hoe werkt de koppeling?

Tessa bestaat uit een groot aantal modules die invloed hebben op je boekhouding, waarbij slimme koppelingen met onder meer SnelStart het gebruiksgemak en de efficiëntie nog meer vergroot en ‘dubbel werk’ en de bijbehorende ‘foutkans’ wegnemen.

Voordelen

  • Factuurbeheer op één plek binnen je projectorganisatie.
  • Klantenbeheer op één plek binnen je projectorganisatie.
  • De juiste personen binnen jouw organisatie hebben altijd toegang tot de juiste data.
  • Automatische koppeling met SnelStart-administraties.
  • Gebruikmaken van de eindeloze voordelen van Tessa binnen je organisatie in optimale combinatie met de voordelen van het gebruik van SnelStart.

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis voor gebruikers van Tessa.

Interesse in deze koppeling?

Gebruikers van Tessa kunnen eenvoudig en gratis gebruikmaken van de koppeling. Ben je nog geen Tessa gebruiker, neem dan contact met ons op via IkbenTessa of bel 085-064300. Tessa-gebruikers brengen in hun omgeving de koppeling tot stand door de Subscription Key en de Primary Key in te voeren op de instellingenpagina onder het kopje 'Koppelingen' -> 'SnelStart'. De rest gaat vanzelf! Uiteraard kan je accountmanager hierin ondersteunen.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Tessa

Je Tessa-accountmanager helpt je indien gewenst bij het maken van de koppeling. Na het maken van de koppeling krijg je uitleg hoe deze koppeling je zoveel mogelijk werk uit handen kan nemen binnen je Tessa-omgeving, zodat je deze zo efficiënt mogelijk kunt toepassen. Uiteraard is onze servicedesk altijd bereikbaar via 085-0642300 of support@ikbentessa.nl.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Documentverwerking Planning Projectadministratie Relatiebeheer/CRM Urenregistratie Voorraadbeheer Webshop

Branche

Bouw Metaal Productie Transport Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?