Tess

Door de koppeling met Tess, het relatiebeheersysteem van Acuity hoef je niet meer handmatig klanten en leveranciers in te voeren in SnelStart. Vanuit één centrale plek, in dit geval Tess, beheer je alle relevante gegevens van je klanten.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling wordt geheel ingericht door Acuity.

Voordelen

  • Bespaart tijd
  • Geen fouten door dubbel invoeren
  • Informatie altijd gelijk tussen beide systemen

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis.

Interesse in deze koppeling?

Bij problemen of vragen kun je contact opnemen met de supportafdeling via e-mail: support@acuity.nl. Vanuit hier worden de vragen afgehandeld.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Acuity

Wij zijn een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in het creëren van werkomgevingen waarin professionals efficiënter, effectiever en innovatiever kunnen samenwerken. Deze oplossingen zijn op basis van één of meerdere best of breed softwareproducten ontwikkeld. Hierbij staat niet de techniek, maar de mens centraal. De door ons aangeboden software is gebruiksvriendelijk, veilig en toekomstbestendig. Hieronder vind je een overzicht van de door ons ontwikkelde oplossingen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM

Branche

Accountancy Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?