Teamleader via S for Software

Teamleader is een alles-in-één softwareoplossing voor projectmanagement. Teamleader is een geïntegreerd platform dat bedrijven helpt om effectiever te werken. Denk aan klantenbeheer, verkoop, facturatie, projectmanagement en support.

Hoe werkt de koppeling?

Met de Connect Teamleader- SnelStart koppeling is het mogelijk om je CRM, projectmanagement en sales uit te voeren in één tool gekoppeld met SnelStart. Alle klanten die je aanmaakt in Teamleader of SnelStart zijn met één druk op de knop in beide programma’s zichtbaar.  Daarnaast kun je artikelen uit SnelStart importeren in Teamleader.

Voordelen

 • Snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te richten
 • In de cloud gekoppeld aan SnelStart
 • Veilig data uitwisselen
 • Bepaal wanneer gegevens worden gesynchroniseerd. Kies de starttijd van het importeren van klanten, facturen en de betaalstatus
 • Tijdbesparend

Kosten koppeling / proefperiode

 • Inregelen koppeling: € 250 eenmalig
  S for Software helpt je graag bij de installatie en instellingen van de aangekochte software, maar je kunt er ook voor kiezen om de installatie zelf uit te voeren. 
 • € 20 per maand

Hoe maak je de koppeling

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295. Of lees via de button hieronder meer informatie over de InHandel Connect Teamleader-SnelStart koppeling.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Teamleader

15.000 ondernemers en hun teams gebruiken Teamleader om slimmer te werken.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

 • Eigen administratie
 • Online klantadministratie
 • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM Overig

Branche

Detailhandel Groothandel Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?