Teamleader via S-connect

Met Teamleader beheer je al je contacten eenvoudig en snel op één gecentraliseerde plek. Je kunt de tijd verminderen die wordt besteed aan het opstellen en verzenden van facturen. De status van iedere factuur controleer je in één klik, inclusief nog te verzenden concept-facturen. Ook kun je in de project management tool werken van idee naar afgeleverd project en de status nauwkeurig volgen van ieder project. Hierdoor behaal je de deadlines en blijf je binnen het budget. Inmiddels is Teamleader actief in 6 Europese landen en werken er meer dan 10.000 kleine en middelgrote ondernemingen mee. Met nieuwe investeringen wil Teamleader nog sneller verbeteringen en vernieuwingen kunnen doorvoeren. Teamleader focust zich met name op 4 hoofdgroepen: CRM, facturatie, ticketing en projectmanagement.

Hoe werkt de koppeling?

S-Connect koppelt je systemen aan SnelStart: webshops, XML-pakketten, kassasystemen, CRM-systemen, applicaties en meer! Zowel standaard als maatwerk software.

Voordelen

  • Al je facturen uit Teamleader als order in SnelStart
  • De betaalstatus van je Teamleaderfacturen uit SnelStart naar Teamleader
  • Je klanten van SnelStart naar Teamleader en vice versa

De koppeling met Teamleader wordt gerealiseerd door onze partner S for Software. De koppeling is beschikbaar via de Gateway (incl. online administratie). Lees meer over de koppeling met Teamleader.

Interesse in deze koppeling?

Lees meer over de koppeling met Teamleader.

Probeer nu gratis

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Projectadministratie Relatiebeheer/CRM Overig

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?