Stella

Door Stella te koppelen aan SnelStart zorg je ervoor dat klanten en verkoopfacturen direct in je boekhouding worden verwerkt. Dit bespaart tijd en het zorgt ervoor dat de boekhouding altijd automatisch up-to-date is.

Hoe werkt de koppeling?

Ben jij een vakman in de bouw? In Stella kun je in een handomdraai je hele werkadministratie voeren. Stella gebruikt de eenvoud van Word en Excel en voegt deze slim samen met andere functies zodat je het hele traject van offerte tot factuur makkelijk kunt bijhouden. Stella richt zich op het werkproces van de ZZP’er en kleinbedrijf in de bouw. Geen overbodige functies en makkelijk te begrijpen.

Functies Stella:
- Calculeren en offreren
- Klussen inplannen
- Uitgevoerd werk registreren
- Ritten registreren
- Klanten beheren
- Tarieven vastleggen
- Factureren

Stella is bewust geen boekhoudsoftware, maar richt zich enkel op werkregistratie voor vakmannen in de bouw. Door de koppeling met SnelStart zorg je ervoor dat je facturen direct in de boekhouding terechtkomen zodat jij zelf of de boekhouder hier verder mee aan de slag kan. Zo doet ieder waar hij goed in is!

Voordelen

  • Papierloos werken
  • Forse tijdsbesparing
  • Gehele werkadministratie in één pakket
  • Maandelijks opzegbaar
  • Geen beperkingen bij het gebruik van het pakket

Kosten koppeling / proefperiode

Je start in Stella altijd eerst met een proefperiode van 30 dagen. Net als bij SnelStart is dit helemaal zonder verplichtingen. Ook voor de koppeling hoef je niets te betalen. Je kunt dus Stella en de combinatie met SnelStart helemaal vrijblijvend uitproberen.

Interesse in deze koppeling?

Via de software van Stella kun je de koppeling met SnelStart aanvragen.

Website bezoeken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Stella

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Projectadministratie Urenregistratie Facturatie

Branche

Bouw

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?