Soft-Solutions

Automatisering is mensenwerk voor de professionals van Soft-Solutions. Dagelijks zijn we in de weer om slimme oplossingen te bedenken voor uw logistieke processen. We ontwikkelen software om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger plan te tillen. In combinatie met de hardware van onze leveranciers bieden we zo een totaalpakket. Om grip te houden, inzicht te krijgen, efficiënter te werken en vooral meetbaar betere resultaten te boeken. De term standaardoplossing komt in ons vocabulaire niet voor.

Voordelen

  • Alle producten van Soft-Solutions koppelen aan SnelStart

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op met Soft-Solutions voor het maken van de koppeling. Bij problemen of vragen kun je contact opnemen met de supportafdeling via e-mail: info@soft-solutions.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Soft-Solutions

We staan 100% voor op maat gesneden oplossingen. Van analyse tot nazorg nemen we u de complete zorg uit handen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Voorraadbeheer

Branche

Agrarisch Bouw Metaal Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?