SmartWe

Het beste van twee werelden gecombineerd: dat is de koppeling tussen SnelStart en SmartWe (CRM). Of je nu starter bent of een gevestigde onderneming hebt, SmartWe is hét flexibele CRM dat snel overzicht geeft over alle relaties: van lead tot klant en van partner tot medewerker. Betaalbaar vanaf € 19,90 per maand per gebruiker.

Hoe werkt de koppeling?

Gemaakt door een echte (internationale) CRM-specialist. Volledig in de cloud, aan te passen aan je behoefte en gebruiksvriendelijk. Hierdoor krijg je meer tijd voor je klantcontact. Via het 360 graden dossier zie je alle contactmomenten van verkoop, marketing en service terug bij je klant. Dit kan via de SmartWe mobiele app, via de Outlook add-in of in de browser; waar je maar wilt. Met deze SnelStart-koppeling geniet je van de beste software uit twee werelden: CRM en financieel.

Voordelen

  • Bij het aanmaken van nieuwe klantgegevens in SmartWe maakt de koppeling automatisch een nieuwe debiteur aan in SnelStart.
  • Alle gegevens die je nodig hebt voor het factureren staan direct in SnelStart.
  • Wijzigingen in de klantgegevens zet de koppeling automatisch voor je over.
  • Alle verkoopkans-informatie uit SmartWe wordt gekoppeld met een nieuwe verkoopfactuur in SnelStart, inclusief de producten/artikelen die je hebt aangeboden.
  • Alle relatiegegevens in één digitaal dossier.

Kosten koppeling / proefperiode

Eenmalig € 295 setupkosten daarna € 6 per maand. SmartWe kun je 30 dagen gratis testen.

Interesse in deze koppeling?

De koppeling wordt gemaakt door Two Visions in samenwerking met Snelstart. Neem hiervoor contact op met Two Visions via crmsupport@twovisions.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Two Visions

Deze koppeling wordt aangeboden door Two Visions.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM

Branche

Agrarisch Autobedrijf Bouw Detailhandel Groothandel Horeca Metaal Productie Transport Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?