Connect SnelStart-Shopify koppeling

Veel bestellingen binnenkrijgen is goed nieuws, maar zorgt ook voor een complex en tijdrovend administratieproces. Daar is met de Connect SnelStart-Shopify dé oplossing voor! Met deze koppeling kun je je SnelStart administratie koppelen aan je Shopify webshop. De Connect SnelStart-Shopify koppeling zorgt er voor dat gegevens automatisch worden ingelezen in SnelStart. De koppeling haalt de benodigde informatie uit je Shopify-webshop en verwerkt de informatie in je SnelStart-administratie. De koppeling verlaagt de kans op fouten, neemt handmatig werk uit handen en geeft je meer tijd om aan andere belangrijke zaken te besteden. Er zijn verschillende varianten en gegevensstromen van deze koppeling beschikbaar. Orders (standaard) Automatisch webshop bestellingen inlezen in SnelStart met de order koppeling. De order koppeling neemt tijdens het inlezen de benodigde informatie over zoals bestelde artikelen, artikelomschrijving, betalingsreferentie, status order en opmerkingen bij bestellingen. Voorraad (uitbreiding) Als je in SnelStart de voorraad van producten beheerd kun je met deze uitbreiding de voorraad synchroniseren naar met je Lightspeed webshop. Artikelen (uitbreiding) Wil je dat een nieuw artikel ook als concept artikel in de webshop wordt geplaatst? Kies dan voor deze uitbreiding. Het synchroniseren van artikelen kan ingewikkeld zijn. Neem gerust contact met ons op. Feedback (optie) Is een order verwerkt in SnelStart? Update automatisch de status van je order in je webshop. Hiermee bespaar je veel tijd in de communicatie naar de klant.

Hoe werkt de koppeling?

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

Voordelen

 • Snel, gebruiksvriendelijke en eenvoudig in te richten software;
 • Veilig data uitwisselen tussen je webshop en SnelStart;
 • Bespaar tijd en geld door razendsnel orders uit te wisselen tussen je Shopify-webshop en SnelStart;
 • Altijd en overal online de mogelijkheid om te kunnen werken;
 • Minder fouten en snellere verwerking van bestellingen

Prijs per variant

 • Orders: € 25 per maand
 • Voorraad (uitbreiding): € 20 per maand
 • Artikelen (uitbreiding): € 20 per maand
 • Feedback (optie): € 10 per maand

Proces van ondersteuning koppeling

Neem bij problemen of vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295.

 

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over S for Software

S for Software is een softwarebedrijf dat zich specialiseert in aanvullingen op het boekhoudprogramma SnelStart. Al ruim 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van SnelStart software.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

 • Eigen administratie
 • Online klantadministratie
 • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Relatiebeheer/CRM Voorraadbeheer Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?