Serix

Serix biedt ondernemers een online platform voor hun complete administratie. Goed beveiligd, gebruikersvriendelijk ingericht, voor een vast bedrag per maand. Het voordeel hiervan is dat processen geautomatiseerd zijn en je daardoor veel tijd bespaart. Omdat je administratie altijd up-to-date is, heb je 24/7 inzicht in hoe jouw bedrijf ervoor staat, ook op je mobiele telefoon. Hierdoor kun je nog beter sturen op verbeteringen binnen jouw bedrijfsvoering. In overleg bepalen we waar jij precies behoefte aan hebt en richten we het online platform in op basis van jouw wensen.

Hoe werkt de koppeling?

Met een API-sleutel en door het invullen van een aantal parameters.

Voordelen

  • Projecten worden vertaald naar kostenplaatsen, waardoor goede financiële rapportages mogelijk zijn
  • Geen handmatige boekingen nodig
  • Inzicht in projecten, inclusief voortgang
  • Koppelingen ook met andere functionaliteiten mogelijk waaronder personeels-, salarisadministratie
  • Online projectdocumentatie

Kosten koppeling / proefperiode

Voor het koppelen aan je SnelStart-administratie zijn geen extra kosten. Voor de gebruikskosten van Serix kun je contact opnemen via de website.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Serix

Serix is een online platform voor je complete bedrijfsadministratie, ontwikkeld door ons team van software engineers, financieel adviseurs, hrmanagers en ondernemers.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Urenregistratie

Branche

Bouw Metaal Productie Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?