Secure-IT

Secure-IT is ontwikkeld voor en met de beveiligingsbranche. De gehele werkcyclus van je beveiligingsbedrijf is erin verwerkt. Van het eerste telefoontje van je nieuwe klant tot het verzenden van je factuur, van het accorderen van de dienst via de app tot je loonadministratie. Denk ook aan urenregistratie, onregelmatigheidstoeslag, sleutelregistratie en andere zaken waar je als beveiligingsbedrijf mee te maken hebt. Het zit allemaal in de app en de backoffice.

Hoe werkt de koppeling?

Je kunt direct de koppeling maken in Secure-IT.

Voordelen

  • Eenvoudig aan te maken via oAuth.
  • Koppeling zonder handwerk.
  • Maak geen fouten meer.
  • Koppel artikelen met factuurregels.
  • Automatische facturatie.

Kosten koppeling / proefperiode

Geen.

Proces van ondersteuning

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met een van de servicemedewerkers van leverancier Exaforte via e-mailadres info@exaforte.nl of telefoonnummer 033-299911.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Secure-IT

Secure-IT is ontwikkeld door Exaforte. We brengen bedrijfsprocessen in kaart en vertalen dit al meer dan 15 jaar naar software op maat.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Relatiebeheer/CRM Salarisverwerking Urenregistratie

Branche

Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?