Salar

WinSalar, het salarispakket voor het MKB en accountants- en administratiekantoren. Een belangrijke reden? Steeds meer gebruikers ervaren het gemak. Dat is ook niet verwonderlijk, want kiezen voor WinSalar is zeer aantrekkelijk. Niet alleen omdat ons pakket innovatieve opties biedt (van online mutaties tot HRM tools) maar vooral omdat overstappen zélf zo soepel verloopt.

Hoe werkt de koppeling?

De loonjournaalposten van WinSalar breng je met één druk op de knop naar de SnelStart boekhouding via de SnelStart Gateway.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over SalarFusion

Salar Software is een Nederlands familiebedrijf, sinds 1986, heeft SALAR Software jarenlange ervaring in de ontwikkeling van software voor salarisadministratie. SalarFusion is dan ook ontwikkeld met het oog op de specifieke behoeften van Nederlandse bedrijven.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Salarisverwerking

Branche

Accountancy

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?