S-Magazijn EDI

S-Magazijn EDI koppelt EDI aan je SnelStart-administratie en leest binnenkomende orders automatisch in. Pakbonnen en facturen kun je automatisch op een instelbaar interval, of handmatig met een enkele muisklik verzenden.

Hoe werkt de koppeling?

S-Magazijn EDI sluit aan op de communicatiesoftware van de EDI-providers Transus SPFI, SRC en Descartes.

Extra module: SSCC
Het is ook mogelijk om met SnelStart automatisch labels te genereren. Hiervoor heb je de SSC Module nodig. De module werkt met de standaard van GS1. Dit zorgt voor een standaard formaat en lay-out. Vanuit S-Magazijn EDI kunt u de labels direct printen of mailen naar bijvoorbeeld uw expeditie afdeling die de verzendingen klaarmaakt.

Voordelen

  • Binnenkomende orders kunnen volautomatisch worden ingelezen in SnelStart. Stel daarbij zelf in wanneer pakbonnen en facturen worden verzonden.
  • Besteed je de opslag en logistiek uit en werkt deze ook met EDI? Je hebt de optie om van elke ontvangen order direct een INSDES-bericht door te sturen naar de (instelbare) GLN van je logistieke dienstverlener.
  • Altijd inzicht in binnenkomende orders. Hier wordt namelijk meteen een automatische mail over gestuurd naar een door jou opgegeven e-mailadres.
  • SnelStart-pakbonnen kun je verzenden als DESADV. De facturen kun je versturen als INVOIC-bericht.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk meer op de website van S for Software:

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over S for Software

Krijg grip op je logistieke processen met de S-Magazijn softwarereeks. Oplossingen voor EDI, barcode scannen, artikeletiket, voorraadimport en pakketverzending. Zowel standaard als maatwerk oplossingen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Voorraadbeheer Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?