Rosa

ROSA software voor de kinderopvang is een modulair pakket voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouderbureaus. In het pakket kunt u o.a. kindplannen, factureren, telebankieren, debiteurenbeheer, personeelsplannen. Daarbij zijn er mogelijkheden voor internetfuncties zoals ouderlogin en de integratie met een app voor ouders en leidsters. ROSA is een gebruiksvriendelijk pakket met vele functionaliteiten. Dit alles voor een aantrekkelijke, redelijk prijs. Daarnaast geldt een uitstekende service en bereikbaarheid. Bel ons gerust voor een vrijblijvende demonstratie!

Voordelen

  • Modulaire opbouw, u neemt alleen af wat u nodig heeft
  • Veel functionaliteit voor aantrekkelijke prijs, speciale starterstarieven
  • ROSA is geintegreerd met een app voor de kinderopvang: Mychapp
  • Diverse mogelijkheden om ROSA te gebruiken: koop/huur of hosting
  • Uitstekende service

Kosten koppeling / proefperiode

Inbegrepen bij ons pakket.

Proces van ondersteuning koppeling

Lukt het koppelen niet? Bel of mail dan met onze Helpdesk.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over KidsKonnect

KidsKonnect stelt jouw kinderopvangorganisatie in staat zich optimaal te wijden aan jouw kerntaak: de opvang en ontwikkeling van het kind. Wij doen dit door álle betrokkenen in de kinderopvang middels goede software te voorzien van de juiste informatie die ze daarvoor nodig hebben. Altijd en overal!

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Urenregistratie

Branche

Kinderopvang

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?