RoomRaccoon - Alles-in-1 hotelsoftware

Organiseer eenvoudig je boekingen en houdt overzicht over de gasten in je hotel, appartement of B&B. Zo voorkom je overboekingen en bespaar je tijd. RoomRaccoon biedt hoteliers een geïntegreerd platform waarmee de omzet verhoogd kan worden, de bedrijfsvoering gestroomlijnd kan worden en gasten tevreden gesteld kunnen worden doormiddel van geautomatiseerde processen.

Hoe werkt de koppeling?

e software van RoomRaccoon kan makkelijk worden gekoppeld aan de online boekhoudingen in SnelStart. Facturen worden elke nacht automatisch ingeboekt en hoteliers houden tijd over voor wat echt belangrijk is: de gasten!

Voordelen

  • Voorkom overboekingen
  • Ontvang gemiddeld 27% meer directe boekingen
  • Bespaar tijd
  • Vergroot de online zichtbaarheid
  • Alle klantdata centraal opgeslagen

RoomRaccoon verleent steun bij het realiseren van de koppeling, die eenvoudig in gebruik is en binnen 24 uur kan worden geïmplementeerd. Deze maatwerkkoppeling wordt continu onderhouden door RoomRaccoon. Hiervoor worden additionele kosten in rekening gebracht.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over RoomRaccoon

Wij geloven dat een modern hotel management systeem (HMS) mogelijkheden biedt om bedrijven te laten groeien zonder ingewikkelde integraties. RoomRaccoon verhoogt efficiëntie, vergroot de verkoop en bouwt sterke relaties met gasten op in een inclusief platform.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM Urenregistratie Overig

Branche

Horeca Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?