Rijam

RijAm is de meest veelzijdige rijschoolsoftware van Nederland. Door de modulaire opbouw, eventueel i.c.m. maatwerk, kan het programma naadloos aansluiten op de werkwijze binnen jouw rijschool. Samen zorgen we ervoor dat je de administratie van je rijschool optimaal kunt beheren. Met RijAm kun je efficiënter werken en krijg je volledig inzicht, waardoor je tijd en geld bespaart.

Voordelen

  • Agendabeheer van instructeurs, voertuigen, locaties, hulpmiddelen.
  • Nooit meer een les vergeten af te rekenen of de facturatie van een examen over het hoofd zien.
  • Aanvragen versturen vanaf de leerling kaart.
  • Een standaard privacyverklaring maakt onderdeel uit van RijAm.

RijAm Ruby is geschikt voor Windows-, Macintosh-, iOS- of Cloud-systemen. Het kan gebruikt worden op computers, laptops, tablets en smartphones. Schaalbaar van enkele gebruikers tot 999 gelijktijdige gebruikers. Geschikt voor zowel eigen netwerkomgevingen als web gebaseerde omgevingen.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website voor meer informatie.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over DataClip

DataClip is voortgekomen uit de automatiseringsafdeling van een hightech bedrijf. In 1993 is begonnen met de automatisering van de verschillende bedrijfsprocessen. Het resultaat was een volledig geïntegreerd informatiesysteem voor front- én back-office activiteiten.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Relatiebeheer/CRM Urenregistratie

Branche

Rijschool

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?