Ridder Data Systems

Door jarenlange ervaring heeft Ridder Data Systems, ERP-software kunnen realiseren die naadloos aansluit op jouw praktijk. Ontwikkeling, innovatie en een blik op de toekomst staan bij Ridder hoog in het vaandel. Met een grote ontwikkelafdeling zijn wij in staat onze ERP-software continu te voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Ridder Data Systems heeft al meer dan 950 maakbedrijven mogen automatiseren. Met de ERP-software van Ridder ondervang je kritische bedrijfsprocessen, van aanvraag tot factuur. Ridder iQ bundelt kennis en praktijkervaring sinds 1982 en is gebouwd op de nieuwste softwaretechnieken als .NET, C# en Microsoft SQL. De software is letterlijk ontstaan uit en gebouwd voor de praktijk, zowel uit eigen ervaring als door input van al onze klanten in de loop der jaren. Onze ERP-software beschikt daarom altijd over de functionaliteit waar behoefte aan is.

Hoe werkt de koppeling?

Ridder iQ schotelt real time informatie voor. Binnen het pakket is het mogelijk schermen zo in te richten, dat elke gebruiker de informatie kan zien die voor hem of haar relevant is. Had er al een koopdeel binnen moeten zijn? Of dreigt een order onder de gewenste marge te komen? Onze ERP-software laat het direct zien, waardoor zoeken naar informatie verleden tijd is.

Voordelen

  • Hogere efficiëntie
  • Tijdsbesparing
  • Makkelijk in gebruik
  • Flexibele schermindeling
  • Compleet geïntegreerde workflows
  • Volledig geïntegreerde rapportagetool
  • Volledig geïntegreerde Business Intelligence tool (in samenwerking met QlikSense)

Interesse in deze koppeling?

Vraag nu een demo aan

Demo aanvragen

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over ECI Software Solutions BV

ECI Software Solutions BV is ontstaan door het samengaan van de ERP-bedrijven Bemet International, Inventive, Proteus Systems, Ridder Data Systems, Trimergo en Wintheon. Sinds januari 2021 zijn wij gevestigd in Leusden. We zijn onderdeel van ECI Software Solutions, de wereldwijde speler op het gebied van cloud-based verticale softwareoplossingen voor MKB-bedrijven.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Projectadministratie Relatiebeheer/CRM Urenregistratie Voorraadbeheer

Branche

Bouw Metaal Productie

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?