Relyon Service Management

Altijd exact weten waar je monteurs zijn? En meer inzicht in de optimalisaties binnen jouw serviceproces? We R1. Alle features maken onze software gebruiksvriendelijk en inzichtelijk voor jou. Met de Relyon zie je real-time wat de status, locatie, planning en beschikbaarheid is van alle buitendienstmonteurs. Bekijk de planning per week, per maand of met de timeline. Als servicemanager vergelijk je eenvoudig de voorcalculaties met de daadwerkelijk gewerkte uren. En kunnen monteurs eenvoudig de werkbon na het afronden van een opdracht oploaden. Deze staat daarna direct klaar voor de facturatie en dankzij de handige koppeling ook in je administratie.

Hoe werkt de koppeling?

Relyon is met je SnelStart adminstratie te koppelen via een integratie.

Voordelen

  • Efficiënte werkplanning en communicatie
  • Korte doorlooptijd van melding tot factuur
  • Besparingen op administratieve handelingen en reistijd
  • Volledig gedigitaliseerde werkbonnen en andere rapporten
  • Verbeterde productiviteit en verhoogde klanttevredenheid

Interesse in deze koppeling?

Ontdek hoe je met Relyon One weer grip krijgt op jouw serviceproces

Demo aanvragen

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Relyon Service Management

Bij Relyon hebben we ruim 20 jaar ervaring met het automatiseren en slimmer inrichten van serviceprocessen. Voor onze experts staat het servicemanagementproces op nummer één: zo beschik jij als klant altijd over de beste software.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Projectadministratie Overig

Branche

Alle

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?