Q-Service Suite

De Q-Service suite is de door Quality IT volledig in eigen beheer ontwikkelde software-oplossing voor de aansturing en planning van je buitendienst medewerkers. Met behulp van de Q-Service suite reken je af met handgeschreven werkbonnen, realiseer je besparingen in je administratieve proces en verkort je de tijd tussen uitvoering en facturatie.

Hoe werkt de koppeling?

Met deze koppeling kun je je SnelStart-administratie eenvoudig koppelen aan de Q-Service suite en zo je digitale werkorderproces volledig en efficiënt administratief en boekhoudkundig afhandelen. Deze koppeling maakt gebruik van de oAuth-methode.

Voordelen

  • Realiseer een volledig digitale administratieve en boekhoudkundige afhandeling van je werkorder proces (van werkorder tot SnelStart verkooporder factuur).
  • Factureer je werkorders snel en foutloos in SnelStart. Via de standaard koppeling met SnelStart worden de uitgevoerde opdrachten automatisch als verkooporders klaargezet in SnelStart voor facturatie, waarbij alle vastgelegde uren en materialen worden meegenomen.
  • Alle basis werkorderinformatie, zoals klanten, artikelen en tarieven, nemen wij via onze standaard koppeling over uit je SnelStart-omgeving (of uit de Q-Service suite). Dus geen dubbele invoer van gegevens.
  • Maatwerk is eenvoudig te realiseren.
  • Uitstekende support.

Er is geen proefperiode voor de koppeling. Er worden geen aparte kosten voor de koppeling in rekening gebracht (de extra kosten voor de Q-service suite koppelingen zitten in het reguliere abonnementbedrag).

Interesse in deze koppeling?

De Q-Service suite wordt onder begeleiding geïmplementeerd. Gedurende de implementatie wordt de koppeling juist geconfigureerd. Voor vragen en ondersteuning kan er contact opgenomen worden met de support van Quality IT. Neem voor vragen of opmerkingen contact op met de supportafdeling van Quality IT via e-mailadres info@quality-it.eu.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Quality IT

Een ervaren en dynamisch IT-bedrijf met een team van zeer ervaren ICT-specialisten. Of het nu gaat om projectmatige zaken zoals implementaties of activiteiten op langere termijn (zoals beheer) Quality IT weet er raad mee.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Urenregistratie Overig

Branche

Agrarisch Bouw Metaal Productie Transport Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?