Pro Management Software

Pro Management Software is een organisatie die zich primair richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen waarmee accountantskantoren, administratiekantoren en controllers hun bedrijfs- en rapportageprocessen efficiënter kunnen inrichten en daarmee hun rendement en kwaliteit kunnen verbeteren. De ‘Software for Financials’ wordt ontwikkeld door ervaren accountants vanuit de visie dat de programmatuur eenvoudig in het gebruik moet zijn en eenvoudig te beheren is, dat allemaal tegen aanvaardbare prijzen. Importeer de saldi (al dan niet via de auditfile) vanuit SnelStart, maak met een druk op de knop de jaarrekening en deponeer deze in SBR bij de Kamer van Koophandel, het CBS, de Belastingdienst of een bankinstelling.

Voordelen

  • Eenduidige standaardwerkwijze voor alle medewerkers.
  • Jaarrekeningen en SBR-rapportages via een druk op de knop.
  • Enige pakket waarin alle vereiste tekstuele gegevens voor rapportages zijn opgeslagen.
  • Continuïteit gewaarborgd via een escrow-overeenkomst.
  • Optimale digitale communicatie met klanten.

Interesse in deze koppeling?

Meer informatie over de koppeling? Bezoek de website.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie. Bij deze koppeling importeer je een Excel-/CSV-bestand. Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Pro Management

Pro Management Software is specifiek voor administratiekantoren, accountants en controllers is ontwikkeld. De software helpt deze klantengroep met digitaliseren, standaardiseren en het efficiënter maken van de hele organisatie. Met oplossingen voor practice management, HR, jaarrekeningen, (online) samenwerken en debiteurenbeheer heeft Pro Management een grote schare van trouwe gebruikers die de software op dagelijkse basis gebruiken om professioneel en efficiënt te kunnen werken.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage Relatiebeheer/CRM Urenregistratie Overig

Branche

Accountancy

Type koppeling

API Import/export

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?