Plan&Was

Ben je als professioneel glasbewassingsbedrijf op zoek naar een efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken planningssysteem? Plan&Was is een planningssysteem voor glazenwassers en schoonmaakbedrijven. Plan&Was geeft direct inzicht in bedrijfscapaciteit en bezetting. Lage maandelijkse kosten dankzij Relatiebeheer/CRM, Planning en facturatie vanuit één systeem. Door met Plan&Was te werken bespaar je tijd en krijg je meer inzicht in de planning zodat jij je tijd optimaal kunt inzetten voor je werkzaamheden.

Hoe werkt de koppeling?

Als Cloud service altijd en overal beschikbaar.

Voordat de koppeling wordt geactiveerd neemt Plan&Was contact met  je op om de nodige instellingen op elkaar af te stemmen. Daarbij wordt er rekening gehouden met het relatiebestand, omzetgroepen, btw-tarieven en gewenste boekingsmethode.

De opties worden daarbij afgestemd in de Plan&Was én SnelStart omgeving. Daarna wordt de koppeling geactiveerd. Plan&Was zal de resultaten met je doornemen en controleren op juiste werking.

Voordelen

  • Planning; deze staat centraal, zo vergeet je nooit meer een afspraak
  • Werkbonnen via de app direct afmelden, factuur mailen en klaar!
  • Facturen automatisch overzetten naar SnelStart
  • Relatiebeheer; alle klantgegevens bij elkaar, contactgegevens en notities
  • E-mail & sms notificatieservice; Vooraf je klanten een persoonlijke aankondiging sturen
  • Koppel Plan&Was aan je SnelStart administratie en bespaar hiermee nog meer tijd

Kosten koppeling

De koppeling kost € 8,50 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Plan&Was

Plan&Was is speciaal ontwikkeld mét en voor glazenwassers en schoonmaakbedrijven. Tegenwoordig werken er dagelijks honderden gebruikers met systeem in Nederland, België en Duitsland.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Relatiebeheer/CRM

Branche

Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?