PDF-converter via S for Software

Met de pdf-converter converteer je een pdf-bestand naar een inleesbaar bestand voor SnelStart. De connect.inHandel koppeling verlaagt de kans op fouten, neemt handmatig werk uit handen en geeft je meer tijd om aan andere belangrijke zaken te besteden.

Hoe werkt de koppeling?

Je sleept eenvoudig een verkoop- of inkooporder naar de tool. Hiermee worden alle mogelijke velden uitgelezen, die je vervolgens kunt koppelen aan relevante informatie zoals klantnaam, adresgegevens, etcetera. Het resultaat? Een naadloze import van het geheel als een openstaande verkooporder in SnelStart.

Voordelen

  • Snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te richten
  • Veilig data uitwisselen
  • Altijd en overal online de mogelijkheid om te kunnen werken
  • Minder fouten
  • Klanten synchronisatie met SnelStart

Kosten koppeling / proefperiode

  • € 27,50 per maand

Hoe maak je de koppeling

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over S for Software

S for Software is een softwarebedrijf dat zich specialiseert in aanvullingen op het boekhoudprogramma SnelStart. Al ruim 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van SnelStart software.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Documentverwerking Overig

Branche

Detailhandel Groothandel Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?