Payt via S for Software

Payt is een online dienstverlener die klanten met behulp van een intelligent platform in staat stelt om debiteurenbeheer uit te voeren en zelfstandig incassoprojecten te starten en beheren. Met Payt houd je controle over je debiteuren en incassoproces tot aan de deurwaarder.

Hoe werkt de koppeling?

Met de Connect Payt- SnelStart koppeling automatiseer je het debiteurenbeheer van je organisatie. Met de koppeling creëer je meer overzicht doordat je het openstaande saldo per klant en in welke fase van het facturatieproces deze klant zich bevindt eruit kan halen. Ook is het mogelijk om managementrapportages uit te draaien of draag een dossier over aan een deurwaarder via het platform.

Voordelen

 • Snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te richten.
 • Online debiteurenbeheer in de cloud gekoppeld aan SnelStart.
 • Altijd inzicht in financiële gegevens. Betalingen die worden geregistreerd in SnelStart worden doorgestuurd naar Payt en andersom.
 • Meer tijd, minder fouten.
 • In één oogopslag kan je zien welke facturen voldaan zijn en welke facturen extra aandacht vereisen.

Kosten koppeling / proefperiode

 • Inregelen koppeling: € 250
  S for Software helpt je graag bij de installatie en instellingen van de aangekochte software, maar je kunt er ook voor kiezen om de installatie zelf uit te voeren. 
 • inHandel Connect Payt: € 7,50 per maand

Hoe maak je de koppeling

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295. Of lees via de button hieronder meer informatie over de InHandel Connect Payt-SnelStart koppeling.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Payt

Payt automatiseert debiteurenbeheer software in de cloud

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

 • Eigen administratie
 • Online klantadministratie
 • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM Overig

Branche

Detailhandel Groothandel Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?