PayNL via S for Software

Heb je een webshop check-out die gebruikmaakt van PayPaL? En doe je je boekhouding met SnelStart? Dan kun je veel gemak hebben van PayNL inHandel Connect. InHandel Connect koppelt je PayPal-account aan je SnelStart-administratie. De koppeling kijkt in SnelStart naar de openstaande debiteuren met een betalingskenmerk. Op basis van dit betalingskenmerk kijkt het in het account van je betaalprovider of hierop een betaling is ontvangen. Is dit het geval? Dan wordt de debiteur afgeboekt en wordt je tussenrekening ook geboekt. Wanneer je gelden binnenkrijgt van de betaalprovider op je bankrekening, dan boek je dat rechtstreeks op diezelfde tussenrekening waardoor deze in balans komt.

Hoe werkt de koppeling?

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

PayNL
Om verbinding te kunnen maken met PayNL moeten er API-gegevens worden ingevuld. De API credentials zijn unieke ID’s die nodig zijn om toegang te krijgen tot Shopware.

SnelStart
Om de koppelcode te genereren, klik je op ‘verbinding maken’. Je wordt nu doorverwezen naar de SnelStart-pagina. Hier kun je inloggen, de administratie kiezen en de koppeling instellen. De koppelcode wordt nu automatisch gegenereerd.

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijke software. Snel en eenvoudig in te richten.
  • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Gegevens hoeven niet meer handmatig overgenomen te worden en orders kunnen razendsnel uitgewisseld worden tussen uw webshop en SnelStart.
  • Veilig data uitwisselen.
  • Je debiteurenbeheer is beter op orde met deze koppeling, zodat je je kunt focussen op dat deel van het debiteurenbeheer dat wél van belang is.
  • Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. Je kunt hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. De kosten van PayNl worden op een aparte grootboekrekening geboekt, zodat je daar inzicht in houdt.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op met de leverancier van de koppeling

Website bezoeken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over PayNL

Met visie, drive en samenwerking bouwen we aan onze ambitie om het beste alles-in-één omnichannel betaalplatform te zijn voor merchants en partners.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Relatiebeheer/CRM Voorraadbeheer Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?