OutSmart via S for Software

Heb je verkoopmedewerkers in de buitendienst? En ondervinden zij veel last van het handmatige werk? Dan biedt OutSmart inHandel Connect dé oplossing! Wil je je buitendienst efficiënter inrichten? OutSmart inHandel Connect is een digitale oplossing voor de papieren werkbon. Je kunt opdrachten inplannen in je webaccount en voert de opdrachten uit in de app. Je klanten kunnen eenvoudig de order tekenen. OutSmart is papierloos en transparant. Een digitale app voor al je werkbonnen is al een effiencyslag op zichzelf, maar hoe handig is het als alle gegevens in deze app automatisch gesynchroniseerd worden met je SnelStart administratie? OutSmart inHandel Connect koppelt OutSmart met je SnelStart-administratie en zorgt dat het overzetten van klanten, order en artikelgegevens automatisch gaat.

Hoe werkt de koppeling?

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

OutSmart
Om verbinding te kunnen maken met OutSmart moeten er API-gegevens worden ingevuld. De API credentials zijn unieke ID’s die nodig zijn om toegang te krijgen tot OutSmart.

SnelStart
Er wordt gevraagd om een koppelcode, deze kun je vinden in de webversie van SnelStart. Zoek onder koppelingen naar inHandel. Om de koppelcode te generen ga je onderaan naar koppeling instellen en ga je akkoord met het toegang geven tot je administratie. De sleutel/koppelcode kopieer je naar inHandel Connect.

Voordelen

  • Een gebruikersvriendelijke software. Snel en eenvoudig in te richten.
  • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel gegevens uitwisselen tussen OutSmart en SnelStart.
  • Veilig data uitwisselen.
  • Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. Je kunt hierbij een splitsing maken tussen product omzet, verzendkosten, betalingskosten en korting.

Kosten koppeling / proefperiode

€ 299 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295.

Website bezoeken

Veelgestelde vragen

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over OutSmart

OutSmart is hard op weg de wereld te veroveren. De digitale werkbonapp heeft zich, sinds de eerste versie in 2012 werd gelanceerd, ontwikkeld als een onmisbare tool voor bedrijven met buitendiensten over heel de wereld.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Relatiebeheer/CRM Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?