Order-Direct

Order-Direct ontwikkelt dé oplossing voor kleine en middelgrote handels-, onderhouds- en assemblagebedrijven in Nederland met uitgebreide voorzieningen voor CRM, offertes, orderafhandeling, inkoop, facturering, RMA, serienummers, service en onderhoud, debiteurenbewaking, voorraadbeheer, urenregistratie en assemblages.

Voordelen

  • Veel functies voor een concurrerende prijs
  • Alle programmafuncties zijn nauw met elkaar geïntegreerd
  • Gebruiksvriendelijke en consistente bediening
  • Directe koppeling met SnelStart
  • Eén vaste prijs voor software, installatie, implementatie én training

Interesse in deze koppeling?

Vragen over de koppeling? Neem contact op met OrderDirect

Website bezoeken

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over OrderDirect

Order-Direct levert sinds 2001 een complete oplossing op het gebied van bedrijfssoftware voor het MKB met het gelijknamige softwarepakket Order-Direct. Wij zijn gevestigd op twee lokaties in Nederland. In Almere wordt de software ontwikkeld en is de helpdesk gevestigd. Vanuit Baexem (Midden-Limburg) vinden de voornaamste verkoopactiviteiten plaats. Order-Direct wordt momenteel gebruikt door zo'n 500 bedrijven in uiteenlopende bedrijfstakken, verspreid over Nederland en België.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage Relatiebeheer/CRM Urenregistratie

Branche

Overig

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?