Opencart via S for Software

Veel bestellingen binnenkrijgen is goed nieuws, maar het gaat vaak gepaard met een complex en tijdrovend administratieproces. Daar is een oplossing voor! Met Opencart inHandel Connect koppel je je SnelStart-administratie aan je webshop.

Hoe werkt de koppeling?

Opencart inHandel Connect zorgt dat de webshopbestellingen worden ingelezen in SnelStart.Bij het inlezen wordt orderinformatie meegenomen, zoals bestelde artikelen, omschrijvingen, orderstatus, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling. Opencart inHandel Connect neemt veel handmatig werk uit handen, hierdoor heb je meer tijd voor andere belangrijke zaken.

Voordelen

  • Een gebruikersvriendelijke software. Snel en eenvoudig in te richten.
  • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Gegevens hoeven niet meer handmatig overgenomen te worden en orders kunnen razendsnel uitgewisseld worden tussen je webshop en SnelStart.
  • De klant ervaart een betere service, de afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.
  • Veilig data uitwisselen tussen je webshop en SnelStart.
  • Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. Je kunt hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. En heeft je klant nog niet betaald? Ook dat kun je eenvoudig inzien.

Kosten koppeling / proefperiode

€ 25,- per maand.

Hoe maak je de koppeling
Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

Opencart
Er wordt gevraagd om de webshop URL. De URL moet rechtstreeks naar je webshop verwijzen. Ook heeft inHandel Connect de API-gegevens nodig. De API credentials zijn unieke ID’s die nodig zijn om toegang te krijgen tot je webshop.

SnelStart
Om de koppelcode te genereren, klik je op ‘verbinding maken’. Je wordt nu doorverwezen naar de SnelStart-pagina. Hier kun je inloggen, de administratie kiezen en de koppeling instellen. De koppelcode wordt nu automatisch gegenereerd.

Lees hier meer algemene informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op metde leverancier van de koppeling

Website bezoeken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Opencart

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Voorraadbeheer Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?