Numbers - NMBRS

NMBRS biedt salaris- en HR-software die je eenvoudig kunt koppelen aan je SnelStart-account. De applicatie is zowel geschikt voor ondernemers als voor boekhouders en accountants. Door deze software te koppelen met de boekhoudsoftware van SnelStart, bespaar je een hoop tijd en maak je minder fouten. Na het draaien van de salarisrun worden de journaalposten met één druk op de knop geboekt in SnelStart op de juiste kostenplaatsen. Elk bedrijf heeft zijn HR-processen net iets anders ingericht. Door gebruik te maken van de flexibele HR-workflows in NMBRS kun je processen eenvoudig verwerken, taken toewijzen aan desbetreffende gebruikers en volg je de resultaten op de voet. Salarisverwerking is in NMBRS zo gedaan. Al meer dan 60.000 bedrijven werken met NMBRS en maken er dagelijks gebruik van om inzicht te krijgen in de actuele HR- en salarisgegevens.

Voordelen

  • Digitaliseren
  • Standaardiseren en uiteindelijk automatiseren. Hier loopt elke accountant tegenaan.
  • Door NMBRS met SnelStart te integreren, ben je weer een stapje dichterbij het accountantskantoor van de toekomst.

Kosten koppeling / proefperiode

Deze integratie kan kosteloos gebruikt worden met een online administratie.

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website van NMBRS

Website bezoeken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over NMBRS

Onze missie slaagt als iedereen in het werkveld niet alleen op tijd een loonstrook krijgt, maar ook de aandacht die ze verdienen om persoonlijk en professioneel te groeien.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Salarisverwerking

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?