MyShop via S for Software

Veel bestellingen binnenkrijgen is goed nieuws, maar dat gaat vaak gepaard met een complex en tijdrovend administratieproces. Daar is een oplossing voor!

Hoe werkt de koppeling?

Met MyShop inHandel Connect koppel je je SnelStart-administratie aan je webshop. De koppeling zorgt dat je webshopbestellingen (en klanten/artikelen) ingelezen worden in SnelStart. Bij het inlezen wordt orderinformatie meegenomen zoals klanten, artikelen, omschrijvingen, orderstatus, afwijkende verzendadressen en opmerkingen bij de bestelling. MyShop inHandel Connect neemt veel handmatig werk uit handen, hierdoor heb je meer tijd voor andere belangrijke zaken.

Hoe maak je de koppeling
Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

MyShop
Om verbinding te kunnen maken met MyShop moeten er API-gegevens worden ingevuld. De API credentials zijn unieke ID’s die nodig zijn om toegang te krijgen tot MyShop.

SnelStart
Om de koppelcode te genereren, klik je op ‘verbinding maken’. Je wordt nu doorverwezen naar de SnelStart-pagina. Hier kun je inloggen, de administratie kiezen en de koppeling instellen. De koppelcode wordt nu automatisch gegenereerd.

 

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijke software. Snel en eenvoudig in te richten.
  • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Gegevens hoeven niet meer handmatig overgenomen te worden en orders kunnen razendsnel uitgewisseld worden tussen je webshop en SnelStart.
  • De klant ervaart een betere service, de afwikkeling van bestellingen gaat sneller en daarbij worden er minder fouten gemaakt. De klant krijgt de juiste artikelen snel bezorgd. Daar wordt iedereen blij van.
  • Veilig data uitwisselen tussen je webshop en SnelStart.
  • Altijd inzicht in financiële gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. Je kunt hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting. En heeft je klant nog niet betaald? Ook dat kun je eenvoudig inzien.

Kosten koppeling

€ 25 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op met de leverancier

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over MyShop

Vraag nu de koppeling aan

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Relatiebeheer/CRM Voorraadbeheer Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?