MplusKASSA via S for Software

Met MplusKASSA inHandel Connect koppel je MplusKASSA aan SnelStart. Zo hoef je nooit meer tijdens de dag- of weekafsluiting handmatig de omzet in SnelStart te registreren. Dit scheelt je niet alleen tijd, ook de kans op het fout overnemen van gegevens verdwijnt. Ook kun je je artikelen en klanten uit SnelStart exporteren naar de kassa.

Hoe werkt de koppeling?

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

MplusKassa
Om verbinding te kunnen maken met MplusKassa moeten er API-gegevens worden ingevuld. De API credentials zijn unieke ID’s die nodig zijn om toegang te krijgen tot MplusKassa.

SnelStart
Om de koppelcode te genereren, klik je op ‘verbinding maken’. Je wordt nu doorverwezen naar de SnelStart-pagina. Hier kun je inloggen, de administratie kiezen en de koppeling instellen. De koppelcode wordt nu automatisch gegenereerd.

Voordelen

  • Een gebruikersvriendelijke software. Snel en eenvoudig in te richten.
  • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Verkopen vanuit de kassa worden automatisch geïmporteerd in SnelStart. Dit scheelt niet alleen tijd, maar neemt ook de foutenkans van het foutief overnemen van gegevens weg.
  • Veilig data uitwisselen tussen uw webshop en SnelStart.
  • De correcte voorraad staat weergegeven in SnelStart. Winkelverkoop wordt netjes van de voorraad afgeboekt. Ook handig als u naast een fysieke winkel een webshop beheert. Zo hoeft u nooit meer ‘nee’ te verkopen.
  • Financiële gegevens altijd up-to-date. De omzet kun je automatisch boeken vanuit het kassasysteem naar SnelStart. Pin- en contantbewegingen correct geregistreerd.

Kosten koppeling

€ 20 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op met de leverancier van de koppeling

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over MplusKASSA

koppel je MplusKassa aan SnelStart

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Financiering Kassasysteem Relatiebeheer/CRM Voorraadbeheer Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?