Moneybird via Combidesk

De koppeling tussen Moneybird en SnelStart maakt het mogelijk om facturen van Moneybird automatisch in te voeren in SnelStart. Dit betekent dat verkoopfacturen in Moneybird automatisch worden omgezet naar een verkoopboekingen in SnelStart. Zo hoef je geen extra handelingen te verrichten om facturen te verwerken.

Voordelen

  • Synchroniseer verkoopfacturen van Moneybird automatisch naar SnelStart
  • Bespaar kostbare tijd zodat je kan doen waar je goed in bent
  • Je gegevens in Moneybird en SnelStart zijn altijd up-to-date
  • Minder handwerk, dus minder kans op fouten
  • Het is super makkelijk! Geen downloads en geen dure ontwikkelaar nodig

Kosten koppeling / proefperiode

Een proefperiode van 30 dagen. Daarna € 15 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Combidesk kan de koppeling voor je installeren. Hiervoor rekent het éénmalige installatiekosten van € 95,-. Als je besluit de koppeling toch niet te gebruiken, krijg je dit bedrag terug. Combidesk helpt je graag via de helpdesk. Neem contact op via: support@combidesk.com of stuur een chat via de website.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Combidesk

'Handmatig data exporteren en importeren is niet meer van deze tijd. Wij geloven erin dat dit sneller en beter kan. Wij helpen jou als mkb-ondernemer daarom met het eigenhandig aan elkaar koppelen van bedrijfssoftware om alle terugkerende handelingen binnen je bedrijfsvoering volledig te automatiseren. '

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'Combidesk'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Relatiebeheer/CRM Urenregistratie

Branche

Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?