Mollie via S for Software

Heb je een webshop check-out die gebruikmaakt van betaalproviders? En doe je je boekhouding met SnelStart? Dan kun je veel gemak hebben van Mollie. Mollie inHandel Connect koppelt het account van je betaalprovider aan je SnelStart-administratie.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling tussen Mollie en SnelStart kijkt in SnelStart naar de openstaande debiteuren met een betalingskenmerk. Op basis van dit betalingskenmerk kijkt het in je Mollie-account of hierop betalingen ontvangen zijn. Als dit het geval is, boeken we de debiteur af en wordt je tussenrekening ook geboekt. Wanneer je gelden binnenkrijgt van Mollie op je bankrekening boek je dat rechtstreeks op diezelfde tussenrekening waardoor deze in balans komt.

Voordelen

  • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Nooit meer handmatig je Mollie-transacties verwerken in SnelStart.
  • Veilig data uitwisselen tussen je Mollie-account en SnelStart.
  • Je debiteurenbeheer is beter op orde, waardoor je je kunt focussen op dat deel van het debiteurenbeheer dat wel van belang is.
  • Altijd inzicht in financiële gegevens. De kosten van Mollie worden op een aparte grootboekrekening geboekt, zodat het altijd overzichtelijk is.

Kosten koppeling / proefperiode

€ 20 per maand.

Hoe maak je de koppeling

Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

Mollie
Om verbinding te kunnen maken met Mollie moeten er API-gegevens worden ingevuld. De API credentials zijn unieke ID’s die nodig zijn om toegang te krijgen tot Mollie.

SnelStart
Om de koppelcode te genereren, klik je op ‘verbinding maken’. Je wordt nu doorverwezen naar de SnelStart-pagina. Hier kun je inloggen, de administratie kiezen en de koppeling instellen. De koppelcode wordt nu automatisch gegenereerd.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Mollie

'Mollie is een pionier in de financiële sector en een van de snelst groeiende fintechs in Europa. Wij vinden dat elke onderneming het recht heeft om te groeien. En dat motiveert ons om producten te ontwikkelen die financiële dienstverlening vereenvoudigen. Van moeiteloze betalingen en flexibele financiering tot de beste partnerintegraties en meer.'

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'S for Software'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiering Webshop

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?