Loket

Met de koppeling tussen Loket en SnelStart bespaar je veel tijd met het verwerken van de salarisadministratie. De koppeling zorgt ervoor dat gegevens uit Loket automatisch in de administratie worden verwerkt. Journaalposten worden, na het goedkeuren van de salarisrun in Loket, automatisch ingeschoten in de boekhouding.

Hoe werkt de koppeling?

Boekhoudgegevens vanuit SnelStart worden via de koppeling automatisch ingelezen in Loket en andersom: informatie vanuit Loket vind je eenvoudig terug in SnelStart. De uitwisseling van relevante data voorkomt onnodige dubbele invoer en zorgt voor meer gemak en snelheid in deze administratieve handeling.

Voordelen

  • Optimale performance: foutloze loonstroken in een mum van tijd
  • Veilig: vergaande maatregelen om de veiligheid te garanderen
  • HR-modules: van verlofregistratie tot volledige document management oplossing
  • Optimale samenwerking: veilig inloggen en gegevens delen
  • Eenvoudig te koppelen: met meer dan 100 veelgebruikte applicaties

Loket.nl is de meest robuuste online oplossing voor salaris en HR. Met Loket.nl heb je alles rondom je salaris en personeel in één overzichtelijke applicatie. Zo voorkom je het dubbel vastleggen van gegevens. Ruim 100.000 werkgevers en meer dan 900.000 werknemers maken al gebruik van Loket.nl.

Interesse in deze koppeling?

Meer informatie over het koppelen

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Loket

Van traditionele aanpak naar toekomstbestendige cloud-oplossing

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Salarisverwerking

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?