LogiSal Salaris

LogiSal verzorgt de loonadministratie voor meer dan 10.000 bedrijven. Meer dan 30 jaar werken ontwikkelaars, belastingadviseurs en klanten samen om een gebruiksvriendelijk salarispakket te maken. Een salarispakket van zeer goede kwaliteit voor een lage prijs door het grote aantal gebruikers.

Voordelen

  • Waardering 9.4
  • Alle sectoren, alle modules, alle functies voor 1 prijs
  • Flexibel in boekingen
  • Online en Offline hetzelfde
  • LogiSal groeit in aantallen met u mee

LogiSal Salarissoftware is al meer dan 30 jaar uw software voor de salarisadministratie. Wij zijn specialist en blijven LogiSal afstemmen op uw wensen. Dat maakt LogiSal voor u een prettig pakket om mee te werken en dat tegen een lage prijs! Onze helpdesk staat bekend om haar uitgebreide kennisbank en indien nodig persoonlijke service via onze helpdesk.

Interesse in deze koppeling?

Vragen? Neem contact op

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Bij deze koppeling importeer je een Excel-/CSV-bestand. Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over LogiSal Salaris

Een salarispakket van zeer goede kwaliteit nodig?

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Salarisverwerking

Branche

Alle

Type koppeling

Import/export

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?