LogicTrade

LogicTrade biedt bedrijfssoftware voor de woonbranche en streeft ernaar om deze branche te vernieuwen door slimme automatisering. De software is innovatief, gebruiksvriendelijk en helpt je bedrijfsvoering efficiënter te maken. Het team van LogicTrade beschikt over jarenlange ervaring in de woonbranche en zet deze expertise in om je te ondersteunen bij het nog slimmer automatiseren van je processen.

Hoe werkt de koppeling?

Wanneer een factuur in LogicTrade wordt aangemaakt, wordt deze automatisch geboekt in SnelStart. Voordat de factuur geboekt wordt, controleert het systeem of de klantgegevens al in SnelStart aanwezig zijn. Is dit niet het geval, dan worden de klantgegevens direct aangemaakt of bijgewerkt in SnelStart. Zodra de factuur in SnelStart betaald is, wordt deze betaling ook automatisch verwerkt in LogicTrade. Zo heb je altijd een actueel overzicht van de status van je facturen.

Voordelen

  • Facturen van LogicTrade staan automatisch in SnelStart
  • Debiteuren van LogicTrade staan automatisch in SnelStart
  • In LogicTrade is zichtbaar of uw facturen zijn betaald
  • Eenvoudige activering
  • Naadloze integratie tussen LogicTrade en SnelStart

Kosten koppeling / proefperiode

Onderdeel van de bestaande licentie.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op via e-mailadres support@logictrade.nl of telefoonnummer +31 88-2400190.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over LogicTrade

LogicTrade is de naam van de softwaresuite én van de achterliggende organisatie. Het biedt een compleet scala aan software voor de hele meubel-, slaap- en woningtextielbranche.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Kassasysteem Relatiebeheer/CRM Voorraadbeheer Webshop Overig

Branche

Detailhandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?