LoanStreet

LoanStreet is dé nieuwe manier voor MKB-ondernemers om snel en goedkoper een zakelijke lening te krijgen. LoanStreet biedt toegang tot financiering bij 17 aanbieders van financieringen, waaronder banken, crowdfunders, factoring-maatschappijen en leasemaatschappijen. Door de koppeling met SnelStart checkt u binnen enkele minuten gratis of u een financiering kunt krijgen voor uw investeringsplan. Daarna vraagt u de financiering eenvoudig aan via LoanStreet bij de gewenste financier(s). Er is gratis hulp beschikbaar en u kunt het product makkelijk samen met uw accountant/boekhouder of adviseur gebruiken.

Hoe werkt de koppeling?

Via de API kan er worden gekoppeld met een online administratie van SnelStart. Wij maken deze koppeling niet zelf. Wij zetten alleen de poort open zodat er met SnelStart gekoppeld kan worden. Voor informatie over het maken van een koppeling en de mogelijkheden verwijzen we je naar de betreffende software partner. In dit artikel geven we informatie over de verschillende manieren van koppelen.

Voordelen

  • Razendsnelle bedrijfsfinanciering
  • Financieringscheck (‘Bij wie kan ik financiering krijgen?’)
  • In één keer meerdere aanvragen versturen naar verschillende financiers
  • Korting op rente en/of intakekosten bij een aanvraag
  • Geen verborgen kosten: de ondersteuning bij de aanvraag en het product zijn gratis, u betaalt enkel een fee wanneer u succesvol financiering krijgt
  • Direct inzicht in de verwachte rente per financier op basis van uw prestaties

Interesse in deze koppeling?

Vragen over deze koppeling?

Bezoek LoanStreet

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over LoanStreet

Vergelijk zakelijke leningen

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiering

Branche

Accountancy Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?