Kivii - Automotive Software

Deze API-koppeling stuurt alle facturen van autogarage-eigenaren door naar SnelStart.

Voordelen

  • Efficiëntie in bedrijfsvoering: Kivii helpt bij het automatiseren van saaie administratieve taken, waardoor tijd en kosten worden bespaard. Dit leidt tot een efficiëntere bedrijfsvoering en meer winst.
  • Gebruiksgemak: De software is gebruiksvriendelijk en helpt bij het plannen van afspraken, beheren van klantgegevens, en het maken van facturen. Dit maakt het beheer van de garage eenvoudiger en overzichtelijker.
  • Verbeterde klantenservice: Door het automatiseren van processen zoals afspraakbeheer en APK-herinneringen, kunnen garages een betere service bieden aan hun klanten.
  • Alles-in-één oplossing: Kivii biedt een compleet pakket aan functionaliteiten in één applicatie, waaronder afspraakbeheer, facturering, voorraadbeheer, en klantgegevensbeheer.
  • Verbeterde klanttevredenheid: Met Kivii heb je minder administratief personeel nodig, wat leidt tot directe kostenbesparingen.
  • Eerste maand gratis: Kivii biedt een vrijblijvende proefperiode van een maand, zodat je de software kunt uitproberen en zelf de voordelen kunt ervaren.

Kosten koppeling / proefperiode

Profiteer van onze vrijblijvende proefperiode van één maand en ervaar zelf hoe Kivii je garagebeheer kan transformeren.

Interesse in deze koppeling?

Ontdek de kracht van Kivii's geavanceerde softwareoplossing. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een gratis demo aan. Neem bij vragen contact op via telefoonnummer 085-7605540.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Kivii

Kivii is een toonaangevende softwareoplossing in de autogaragebranche. Het is ontworpen om zowel kleine als grote garages te ondersteunen. De software automatiseert verschillende administratieve taken zoals facturatie, voorraadbeheer, en het maken van werkplannen. Dit stelt garagehouders in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten, zoals auto's repareren en klantenservice.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiering Planning Relatiebeheer/CRM Voorraadbeheer

Branche

Autobedrijf

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?