iSeeIT

ISeeIT bouwt snel en voordelig maatwerk webportals op basis van een platform dat geschikt is voor vele organisaties. Specifieke bedrijfsoplossingen zijn zo eenvoudig te automatiseren en aan de administratie in SnelStart te koppelen.

Voordelen

  • Snel
  • Deskundig
  • Voordelig
  • Eenvoudig

Kosten koppeling / proefperiode

De bijbehorende kosten zijn afhankelijk van de mate van complexiteit van de gewenste oplossing. Eenvoud is hierbij het uitgangspunt om de kosten overzichtelijk te houden.

Interesse in deze koppeling?

iSeeIT heeft een helpdesk voor ondersteuning en consultancy: 020 - 222 33 45

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Relatiebeheer/CRM Urenregistratie Overig

Branche

Agrarisch Autobedrijf Bouw Detailhandel Groothandel Horeca Kinderopvang Metaal Onderwijs Productie Rijschool Schoonheidssalon Transport Zakelijke dienstverlening Zorg Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?