HostFact

Hostingbedrijven kunnen met HostFact automatisch een bestelling verwerken, een domeinnaam registeren, een hostingaccount opleveren, SSL-certificaten aanvragen en VPS opleveren. HostFact zorgt dat alle diensten (periodiek) worden gefactureerd.

Hoe werkt de koppeling?

Je administratie in HostFact wordt automatisch geboekt in SnelStart. Dat scheelt veel tijd. Minder handmatige handeling en minder kans op fouten.

Voordelen

  • Speciaal voor hostingbedrijven
  • Op eigen server gehost
  • Bestelformulier
  • Klantenpaneel
  • Geen boekhoudkennis nodig

Kosten koppeling / proefperiode

Afstemmen met HostFact.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op via e-mailadres info@olland.biz of telefoonnummer 06-34334478.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over HostFact

In 2005 is de interesse ontstaan om een pakket te ontwikkelen voor hostingbedrijven om de processen te automatiseren. Hiermee was HostFact de eerste aanbieder in Nederland. Door de jarenlange ervaring is HostFact van alle gemakken voorzien die een hostingbedrijf nodig heeft.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiering Overig

Branche

Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?