Gripp

Met de koppeling tussen Snelstart en Gripp is het mogelijk om je facturen te synchroniseren vanuit Gripp naar Snelstart. Gesynchroniseerde facturen komen vervolgens als boekingsregel op de openstaande postenlijst van Snelstart terecht.

Hoe werkt de koppeling?

Wanneer een van de facturen wordt voldaan, koppelt Snelstart dit weer terug in Gripp. Zo heb je altijd een bijgewerkte postenlijst. Wanneer een betaling uitblijft is het mogelijk om vanuit Gripp herinneringen en aanmaningen te versturen. Met de koppeling wordt de administratie gevoerd in Snelstart en de facturen verstuurd vanuit Gripp.

Voordelen

  • In- en verkoopfacturen synchroniseren.
  • Betalingen factureren.
  • Gemakkelijk in te stellen.
  • Administraties in balans.
  • Synchroniseren met één druk op de knop.

Kosten koppeling / proefperiode

€ 5.

Interesse in deze koppeling?

Mail naar e-mailadres support@gripp.com.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Gripp

De missie van go2UBL is verbinding maken en drempels wegnemen tussen het bedrijfsleven (in het bijzonder het MKB), accountants en softwarepakketten op gebied van berichtenuitwisseling.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Planning Projectadministratie Relatiebeheer/CRM Urenregistratie

Branche

Productie Transport Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?