ForWorkWear

Ontdek de krachtige integratie van ForWorkWear en SnelStart en lees over de kracht van de uitwisseling van de orders met SnelStart voor een supersnelle verwerking van bestellingen uit het Kleding Management Systeem naar je administratie in SnelStart.

Hoe werkt de koppeling?

De workflow zorgt op een natuurlijke manier voor verantwoordelijkheid en inzicht. Het genereert taken en verzoekt je om afwijkingen toe te lichten. De professionele rapportages en intuïtieve cockpit zorgen ervoor dat elk type gebruiker (ook de niet financieel onderlegde) zijn weg weet te vinden.

Voordelen

  • Automatische verwerking van alle orders via de koppeling
  • Automatische bankenkoppeling met SnelStart
  • Gesloten proces en daardoor effectiever werken en veel tijdswinst
  • Automatische start van verwerking en uitwisseling, je hoeft niet eerst te bewerken of handmatige acties uit te voeren!
  • Automatische en supersnelle verwerking van alle orders binnen een paar seconden!
  • Plug-and-play, binnen een paar minuten direct aan de slag en volledig cloudbased

Kosten koppeling / proefperiode

Prijsmodel is gebaseerd op staffel voor aantal kledingdragers/ gebruikers Kleding Management Systeem. Er is een basis versie die aangevuld kan worden met modules.

Module–Snelstart–OrderAPI kosten €55,- p.m. Geen eenmalige setup of inrichtingskosten. Middels deze module wordt order informatie uitgewisseld tussenForWorkWear en Snelstart.

Op maat kan aanvullend maatwerk inrichting plaatsvinden.

Interesse in deze koppeling?

E-mail naar info@forworkwear.nl of bel naar telefoonnummer 038 - 820 00 60.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over ForWorkWear

ForWorkWear is al meer dan 15 jaar een toonaangevende leverancier van Kleding Management Systemen in Nederland, België en Duitsland.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Webshop Overig

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?