FiLogic OpenTMS

FiLogic Open TMS draagt bij aan de groeiambitie van transportbedrijven en -afdelingen. Dankzij de koppeling tussen FiLogic OpenTMS en SnelStart staan in FiLogic aangemaakte facturen automatisch in SnelStart.

Hoe werkt de koppeling?

Je hoeft facturen niet meer handmatig over te zetten.

Voordelen

  • Efficiëntie: Door de automatische koppeling tussen Filogic OpenTMS en SnelStart hoeven klanten facturen niet langer handmatig over te zetten. Dit bespaart tijd en vermindert de kans op fouten.
  • Tijdswinst: Klanten kunnen zich concentreren op hun kernactiviteiten, omdat ze minder tijd hoeven te besteden aan administratieve taken zoals het overnemen van facturen.
  • Nauwkeurigheid: Het risico op fouten wordt geminimaliseerd door de automatische gegevensoverdracht tussen Filogic OpenTMS en SnelStart, waardoor factuurinformatie nauwkeurig en consistent blijft.
  • Realtime inzicht: Doordat facturen direct worden gesynchroniseerd met SnelStart heb je altijd realtime inzicht in je financiële situatie.

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis voor klanten van FiLogic OpenTMS.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op via e-mailadres support@filogic.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Filogic

Filogic OpenTMS is de nieuwe generatie Transport Management Systemen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel inKaart

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Planning Relatiebeheer/CRM Overig

Branche

Transport

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?