FactuurSturen

FactuurSturen is een facturatieoplossing voor de kleine en middelgrote ondernemer. Met tal van handige functies voor het eenvoudig opmaken, versturen, beheren en betaald krijgen van verkoopfacturen en het inboeken van inkoopfacturen en bonnen, het (automatisch) verwerken van betalingen.

Hoe werkt de koppeling?

In korte tijd heb je je facturen en offertes gemaakt en verstuurd. Je kunt gemakkelijk zien welke facturen nog open staan en waar je nog achteraan moet bellen of e-mailen. Ook kun je zien hoeveel omzet je de komende maanden nog kunt genereren met jouw periodieke facturen.

Bij FactuurSturen.nl kun je kiezen uit 10 verschillende sjablonen met bijvoorbeeld een frisse, klassieke of zakelijke uitstraling. De kleuren, lettertypes en achtergrond kun je naar wens aanpassen.

Voordelen

  • Geen vaste (maandelijkse) kosten, betalen voor wat je verbruikt;
  • Facturen sneller betaald krijgen d.m.v. iDeal, Creditcard, PayPal, etc.;
  • Offertes opmaken en door klant online te accorderen;
  • Automatische herinneringen en periodieke facturen;
  • Glashelder overzicht van inkomsten en uitgaven.

Kosten koppeling / Proefperiode 

Afstemmen met FactuurSturen.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op via e-mailadres support@factuursturen.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over FactuurSturen

Het zorgt sinds 2008 voor dat jij de facturatie en basisadministratie in no-time kunt doen, zodat je meer tijd hebt voor leukere dingen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Overig Facturatie

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?