Evicare

EviCare is het elektronische cliëntendossier speciaal voor iedere therapeut in de complementaire zorg. Het is ontwikkeld door therapeuten van verschillende beroepsorganisaties en hierdoor bevat het alles wat wij nodig hebben voor onze praktijkadministratie en meer. Zo kun je in EviCare bijvoorbeeld meten of jouw behandelingen effectief zijn. In één overzichtelijk dossier bewaar je de gegevens van je cliënten veilig. Denk bijvoorbeeld aan de facturen, consultverslagen, intakes, behandelplannen en ingevulde vragenlijsten.

Hoe werkt de koppeling?

Functies van koppeling tussen EviCare en Snelstart Met deze koppeling gaan de facturen die jij in EviCare maakt automatisch door naar jouw Snelstart account. Ook de betalingen die jij in Snelstart boekt worden automatisch bijgehouden. De betalingsinformatie wordt automatisch ook weer opgehaald vanuit Snelstart, en zie je in EviCare terug.

Wat de koppeling met Snelstart uniek maakt is dat je met deze module ook verschillende grootboeknummers kunt toewijzen aan producten of (in geval van een groepspraktijk) aan individuele therapeuten.

Door deze koppeling te gebruiken hoef je dit niet meer handmatig te doen. Zo kun je nu je hele boekhouding, en zelfs het grootboekhouden, gemakkelijk zelf doen.

Voordelen

  • Meet de effectiviteit van je behandeling
  • Voer eenvoudig je gehele administratie/facturatie
  • Krijg financieel inzicht in jouw eigen praktijk
  • Ontvang erkenning in de kwaliteit van jouw zorg
  • Werk veilig en AVG-proof

Kosten koppeling / Proefperiode 

€ 12,50 exclusief btw

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op met de helpdesk via e-mailadres support@envation.com of bezoek de supportpagina.

Naar supportpagina

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over EviCare

EviCare streeft naar de hoogste kwaliteit van zorg. Het wil gebruikers helpen zichzelf verder te ontwikkelen, aan de hand van hun eigen resultaten en de feedback van eigen cliënten.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM

Branche

Zorg

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?