Envation

Een systeem voor relatiebeheer, een systeem voor e-mailen, een losse website, aparte projectmanagement en customer care software. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. Zoveel systemen, zoveel facturen. Dat is met Envation en SnelStart verleden tijd.

Hoe werkt de koppeling?

Met de API-koppeling maak je voor relaties een account aan in de Envation-software, waarna ze bestellingen kunnen plaatsen in de webshop.

Voordelen

  • Geïntegreerd in de Envation-software
  • Draait op de achtergrond
  • Op gezette tijden

Kosten koppeling / proefperiode

Geen extra kosten.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op met de Envation-helpdesk via e-mailadres support@envation.com.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Envation

Envation gelooft dat verbinden op de allereerste plek komt. De connectie tussen mens en digitaal. Met altijd één doel voor ogen: de beste digitale ervaringen voor de mensen om je heen; je organisatie en je klant.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Relatiebeheer/CRM Voorraadbeheer Webshop

Branche

Agrarisch Autobedrijf Bouw Detailhandel Groothandel Horeca Kinderopvang Metaal Onderwijs Productie Rijschool Schoonheidssalon Transport Zakelijke dienstverlening Zorg Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?